Diede Bakker

Diede

Diede is in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de opleiding o.a. stage gelopen in een eerstelijns praktijk gespecialiseerd in sport- en orthopedische klachten en in het UMC Utrecht op de afdeling neurochirurgie en neurologie. Ze is nu werkzaam als fysiotherapeut bij Movamento. 
In de afgelopen 2 jaar heeft Diede meerdere cursussen gevolgd met affiniteit voor de sport- en orthopedische revalidatie met als speerpunt de bovenste extremiteit en de elleboog daarbij in het bijzonder. 
In 2020 is Diede begonnen met de master orthopedische manuele therapie op de Hogeschool Utrecht. Daarnaast heeft zij haar eigen onderneming in e-health voor fysiotherapie. Door het inzetten van haar werkervaring en wetenschappelijke verdieping  draagt zij bij de kwaliteit van de Movement Academy te verbeteren.
Binnen Movement Academy houdt Diede zich met name bezig met de organisatie van evenementen.
Ivar Spin

Ivar

Ivar is sinds 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de  Hanzehogeschool Groningen. Tijdens de opleiding heeft hij o.a. een stage gelopen bij een topsportcentrum in Stellenbosch, Zuid Afrika. Vanwege zijn studie en eigen sportparticipatie (Tennis, squash, atletiek, voetbal en wielrennen) heeft Ivar affiniteit voor sport- en orthopedische revalidatie gekregen. Hij werkt nu als fysiotherapeut bij Movamento.

In 2019 is Ivar begonnen aan een master Klinische Gezondheidswetenschappen (fysiotherapiewetenschap) aan de Universiteit Utrecht. Naast het werk als fysiotherapeut bij Movamento en het studeren aan de Universiteit Utrecht is Ivar in 2021 begonnen als onderzoeksassistent bij het Lectoraat Innovatie van Beweegzorg van de Hogeschool Utrecht. Hierdoor kan hij zijn werkervaring en wetenschappelijke verdieping  inzetten om de kwaliteit van de Movement Academy te verbeteren.

Binnen Movement Academy houdt Ivar zich met name bezig met de interne kwaliteit, organisatie van evenementen, review schrijven en beoordelen.
Linda Coppens

Linda

Linda is in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeute. Na deze opleiding is ze zich gaan specialiseren en is ze sinds 2014 werkzaam als MSc sportfysiotherapeute. 
Na jaren werkzaam geweest te zijn in een particuliere praktijk in Eindhoven, is Linda sinds de zomer van 2019 fulltime werkzaam op de HandbalAcademie op sportcentrum Papendal. Hier houdt zij zich naast de dagelijkse begeleiding van talentvolle handballers ook bezig met de wetenschappelijke achtergrond en heeft zij de ambitie om in de toekomst ook een PhD-traject in te gaan.
Naast haar werkzaamheden bij het Nederlands Handbal Verbond (NHV), is Linda ook nog actief als regio-ambassadeur voor de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapeuten in de Sport (NVFS).
 
Binnen Movement Academy probeert Linda zich met name bezig te houden met de organisatie van evenementen.