Initiatiefnemers

Jeroen Peters en Jelle Heisen zijn beiden vakidioten in de fysiotherapie en performance training. Zij hebben veel ervaring in de begeleiding van sport- en orthopedische revalidatietrajecten en trainingstrajecten met (top)sporters en willen deze ervaring delen met collega fysiotherapeuten. Delen betekent elkaar beter maken en dat is één van de belangrijkste drijfveren van Jeroen en Jelle.

Jeroen

Een gepassioneerde specialist in de sport en de orthopedie, dat is Jeroen Peters. Het weer optimaal laten functioneren en presteren van zowel het fysieke als de mentale aspecten van de cliënt/atleet staat centraal.
In zijn ogen moet iedereen met een blessure “topsport-zorg” krijgen.

Jeroen is een Nederlands en Australisch erkend (manueel) fysiotherapeut met een brede ervaring in de top- en breedtesport. Op het moment werkt Jeroen als performance therapist bij AFC Ajax en als performance coach van verschillende teams en individuele atleten. Zijn missie is enthousiasmeren, uitdagen, motiveren en kennis delen om elkaar naar een hoger niveau te tillen.

Jelle

Jelle Heisen is een bewegingsspecialist en beweging is alles voor hem. Het is zijn passie om de bewegingen van mensen zo goed mogelijk te laten verlopen en als deze goed verlopen, tot in de perfectie weten te verbeteren.

Jelle is een erkend (manueel) fysiotherapeut en heeft naast zijn topsportcarrière de nodige werkervaringen opgedaan. Hij werkt thans als performance coach / fysiotherapeut bij Movamento, AFC Ajax, het Nederlands dames handbalteam en diverse andere sportbonden. Hij is in 2015 vanuit het KNGF uitgeroepen tot ‘Fysio in Beeld’. Zijn missie is om de kwaliteit van de fysiotherapie op het gebied van sport en orthopedie in Nederland te verbeteren.