Diensten

Movement Academy biedt verscheidene diensten aan op het gebied van kennisdeling.
Het internetplatform vormt de basis voor up to date kennis vanuit de literatuur. Deze literatuur maken we praktisch toepasbaar door handige hulpmiddelen aan te reiken.

Wil je ook GRATIS wekelijks een review?

Het internetplatform bestaat uit

De masterclasses bestaan uit

1. Wekelijkse review
In de praktijk blijkt het lastig om jezelf up to date te houden met de meest recente literatuur. Daarom bieden wij wekelijks een review over een actueel onderwerp bij je aan. De reviews zijn geen ingewikkelde, lange stukken, maar bondig en overzichtelijk zodat ze goed te lezen zijn.

2. Richtlijnen Return to Play
Het is makkelijk een leidraad te volgen in de begeleiding van een revalidatie. Zie het als een handleiding bij het in elkaar zetten van een ikea-kast. De richtlijnen zijn overzichtelijk, maar daarnaast onderbouwd vanuit de meest recente evidentie.

3. Webinars
Wat is er nou eenvoudiger dan thuis je scholing bekijken? Precies, daarom bieden we webinars aan! Een webinar is een digitale presentatie die thuis bekeken kan worden. Je kunt dus zelf bepalen waar, wanneer en hoe je de webinar wilt volgen.

4. Instructievideo’s oefeningen en behandeltechnieken
Instructievideo’s van oefeningen en behandeltechnieken zijn goede, toepasbare tools die je kunt gebruiken om je handelen te verbeteren. Daarnaast kan het dienen als herinnering hoe een oefening of techniek precies werkt.

1. Masterclasses op locatie
De scholing die we willen geven hebben we masterclasses genoemd omdat deze gedaan zullen worden door de experts op specifieke gebieden. Met als basis de richtlijnen die we ontwikkeld hebben gaan we dieper in op de materie rondom onder andere gewrichtsklachten en Return to Play. De masterclasses zullen interactieve dagen zijn op de locatie van Movement Academy.

2. Webinars
Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn de webinars via het internetplatform te downloaden. Deze zullen ook los verkrijgbaar zijn! De webinars zijn overzichtelijk, goed toegankelijk en gebaseerd op de masterclasses die gegeven worden.