Begin met leren

Aanbod

Wij willen niet meer leren door middel van een hele dag op een stoel naar powerpoints te kijken. Daarom bieden we je toffe vormen van leren aan. We bieden daarom online modules, hybride modules en live events aan! Bekijk snel het aanbod en start met leren.

Online Modules

Wil je leren in je eigen tempo en op een locatie naar keuze? Schrijf je dan in voor één van onze online modules. Tijdens de online module lees je stukken theorie, bekijk je praktische filmpjes en los je op een interactieve manier vraagstukken op.

Hybride Modules

Wil je rechtstreeks leren van specialisten? Dan zijn onze hybride modules de uitgelezen kans om je kennis te vergroten! Tijdens een hybride module bereid je jezelf op de live lesdag voor door eerst de online module te volgen. Deze online modules zijn een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. Onze gespecialiseerde docenten zullen de inhoud van de live lesdag aanpassen aan jouw vragen, waardoor jullie voluit de diepte in kunnen!

Live Events

Wil je rechtstreeks leren van specialisten? Dan zijn onze live events echt iets voor jou! We duiken de diepte in met specialisten. Zij zullen hun kennis en praktische ervaring delen. Samen met je mede cursisten kun je in deze kleine setting het maximale uit jezelf, elkaar en de docent halen.

Traineeships

Heb jij je bachelor diploma fysiotherapie, maar wil je méér?! Wil je de diepte in op het gebied van orthopedische revalidatie en leren van specialisten? Wil je daarnaast ook persoonlijk groeien? Dan zijn onze Traineeships precies wat je zoekt!

In twee jaar tijd ga je verdeeld over 8 inhoudelijke modules je kennis vergroten op het gebied van orthopedische revalidatie.

Wetenschappelijke samenvattingen

Iedereen met een account heeft gratis toegang tot onze wetenschappelijke samenvattingen. Deze samenvattingen zijn een Nederlandse vertaling van de soms lastige wetenschappelijke literatuur die elke dag opnieuw verschijnt. Ze zijn zo geschreven dat je de tips uit de wetenschap meteen kan toepassen in de dagelijkse praktijk. Elke maand verschijnt minimaal één nieuwe samenvatting.